ترس هایی که ریشه آنها را نمی دانیم

admin

همه ما در زندگی با ترس هایی مواجه هستیم. ترس هایی که هیچ وقت به دنبال کشف ریشه های آن نبودیم، و شاید همین موضوع، ما را از کشف فرصتهای تازه بازداشته. البته اغلب افراد، فقط در خلوت خود به این ترس ها اعتراف می کنند، چرا که بیان این ترس ها را، نشانه ضعف خود در مقابل سایر افراد قلمداد می کنند

این موضوع که فردی چگونه با ترس های خود مواجه می شود، هدف ما در اینجا نیست، اما می خواهیم شما را با یکی از ترس های بزرگ صاحبان کسب و کار در دنیا مواجه کنیم. اگر این ترس را پیش بینی کرده اید و مثل ما به گزینه ترس از اداره دارایی و مالیات فکر می کنید، باید بگوییم بله، دقیقا درست فکر می کنید. تقریبا تمامی کسب و کارها در ایران، به دلایل مشخصی، از اداره دارایی و مالیات، وترس و واهمه دارند. بگذریم از این که تقریبا تمام افراد هم مالیات را پول زور به شمار می آوردند و از پرداخت آن فراری هستند.

گذشته از فلسفه واقعی مالیات و اهمیت پرداخت آن برای کاهش نیاز کشور به درآمدهای نفتی و البته توسعه امکانات و زیرساختها در کشور، می خواهیم شما را با ریشه های این ترس آشنا کنیم. حتما شما هم با این شرایط مواجه شده اید که در صورت آشنایی با یک سیستم نرم افزار حسابداری، اولین سوال در رابطه با دستیابی اداره مالیات به اطلاعات مالی خواهد بود.

اگر من از این نرم افزار استفاده کنم، آیا اطلاعات مالی من در اختیار اداره دارایی و مالیات خواهد بود؟

جواب این سوال خیلی ساده است، اداره دارایی سالهاست که به اطلاعات شما نیازی ندارد. اساسا دلیل استفاده از واژه اظهارنامه مالیاتی هم همین هست. به این معنا که ملاک اولیه این اداره، اظهارت شما در رابطه با فروش، هزینه ها و نهایتا سود حاصله شماست. حال فرض کنید که اداره دارایی و مالیات به این اطلاعات دست یافت، آیا این اداره نیازی به این اطلاعات دارد؟ باید بگوییم که خیر، اداره دارایی در روز باز شدن پرونده شما، شماره حسابی را به عنوان شاره حساب اصلی کسب و کارتان دریافت می کند. جالب است بدانید که الزاما نیاز نیست به این حساب، حتی دستگاه پوزی متصل باشد. در نتیجه اینکه این اداره، بر اساس اظهارات شما را با داده های مالی حساب معرفی شده شما مقایسه می کند. جالب تر اینکه، اداره دارایی در صورت نیاز ، می تواند به اطلاعات سایر حسابهای بانکی شما نیز دسترسی داشته باشد. معنای واضح این توضیحات، این است که سیستم های مالی و حسابداری شما و اطلاعات موجود در آنها، هیچ گره ای را برای اداره دارایی و مالیات باز نمی کند و مهم تر آنکه، دستیابی به اطلاعات شما، فقط با حکم قضایی و اذن خودتان، قابل دسترسی خواهد بود.

البته فراموش نباید کرد که اطلاعات مالی درست و حسابداری منظم، در بسیاری از مواقع، شما را از پرداخت مالیات معاف می کند، چرا که ارزیاب های مالیاتی ، به مرتب بودن اطلاعات و اقدامات به موقع شما برای انجام امور مربوط به دارایی و مالیات نیز، امتیاز می دهند.

حالا بهتر می دانید که برای استفاده نکردن از یک نرم افزار حسابداری هوشمند و امروزی، دلیلی مثل دسترسی اداره دارایی به اطلاعات مالی و حسابداری شما، اصلا قابل قبول نیست. ترس های خود را برای درک بهتر از دنیای اطرافتان، ریشه یابی کنید و به تبلیغات عموم در فضای کسب و کار، اکتفا نکنید.

یک نظر ارسال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *