کسب و کارهای کوچک به چه نوع نرم افزار حسابداری نیاز دارند؟

نکیسا ادیب

مقدمه

راه اندازی و مدیریت یک کسب و کار کوچک میتونه با چالش های زیادی همراه باشه. یکی از اولین و همینطور بزرگترین این چالش ها اینه که بدونیم ما چقدر سود کردیم؟ یا اینکه اگر داریم ضرر میدیم، کجای کار اشتباهه. شاید در ابتدای کار فکر کنیم که میتونیم از پسش بر بیایم. همه اطلاعات روی کاغذ یا در یک فایل اکسل مینویسیم و موارد کوچک هم حفظ میکنیم. البته که نیازی به حسابدار هم نداریم. اما بعد از گذشت یه مدت و بزرگ شدن کسب و کار متوجه میشیم که سررشته کارها داره از دستمون در میره. دیگه با ماشین حساب و بررسی یه کوه فاکتور و اسناد نمیشه به این راحتی ها از پس کار بر اومد. بعلاوه وقت زیادی رو داریم برای رسیدگی به حسابهامون هدر میدیم، بجای اینکه تمرکزمون رو بذاریم روی کسب و کار، و فروش رو افزایش بدیم. حالا باید چیکار کنیم؟ هزینه استخدام یک حسابدار که برای یک کسب و کار کوچک میتونه زیاد باشه. راه دیگه استفاده از یک نرم افزار حسابداری ساده است که کارمون رو سبک کنه و اجازه بده به اهداف بزرگترمون برسیم. این مقاله شما رو با ویژگی های یک نرم افزار حسابداری خوب که به درد کسب و کار کوچک شما بخوره آشنا میکنه.

ثبت و ارسال فاکتور بدون دردسر

شاید بشه گفت خرید و فروش، بیشترین عملیات مالی‌ست که هر کسب و کار با اون سروکار داره. پس لازمه هر نرم افزاری که انتخاب میکنید این توانایی را داشته باشه که به سادگی و بدون نیاز به وارد کردن اطلاعات پیچیده حسابداری، فاکتور ثبت کنه. #حسابفا امکان ثبت فاکتور و پیش‌فاکتور را برای شما فراهم میکنه. همچنین با امکان ارسال فاکتور آنلاین دیگه نیازی نیست پیگیر مشتری باشید تا فاکتور را تسویه کنه، تنها با چند کلیک ساده نه تنها فاکتور را ثبت و برای مشتری میفرستید، بلکه مشتری با یک کلیک میتونه وجه فاکتور را هم تسویه کنه.

صدور اتوماتیک اسناد

نرم افزار حسابداری قراره کار شما را ساده کنه، پس اینکه اسناد بصورت خودکار توسط نرم افزار ثبت بشوند و نیاز نباشه برای ثبت هر سند خود را درگیر تعاریف پیچیده حسابداری کنید یک ویژگی خیلی اساسی محسوب میشه. مخصوصا اگر دانش حسابداری ندارید، پس انتخاب نرم افزاری که برای نیازهای شما ساخته نشده، باعث میشه از رسیدگی به حساب هاتون فراری بشید.

دسترسی به وضعیت دقیق حساب اشخاص

پول شما دست طرف حساب های شماست، پس لازمه بدونید دقیقا وضعیت حساب هر کدام از این افراد به چه صورت هست. نرم افزار حسابداری شما باید دید دقیقی از وضعیت حساب اشخاص در اختیار شما قرار بده تا بتونید هرچه سریعتر نسبت به تسویه حساب ها اقدام کنید.

گزارش های دقیق از وضعیت کسب و کار

همه فعالیت های مالی در نرم افزار حسابداری تنها به یک هدف ثبت میشه: گرفتن گزارش. بدون داشتن گزارش های مالی صحیح و دقیق شما نمتوانید تشخیص بدید که حال کسب و کار شما چطوره و آیا در مسیر درستی حرکت میکنید یا نه. گزارش ها باید جامع و کامل باشند و اصطلاحا مو لای درزش نره. گزارش هایی مثل: ترازنامه، صورت سود و زیان، دفتر کل و مرور حساب ها از واجبات هر نرم افزار حسابداری هست. البته حسابفا با بیش از ۲۰ گزارش متنوع توانایی اینو داره که دید دقیقی از حال کسب و کارتون در اختیار شما قرار بده.

امنیت بالا و دسترسی آسان

یکی از مشکلاتی که با خرید نرم افزارهای آفلاین با اون رو به رو میشوید نحوه نصب آنها روی سیستم های مختلف و پشتیبان گیری از اطلاعات مالی هست. بیشتر نرم افزارهای نصبی از امنیت بالایی برخوردار نیستند و نسخه پشتیبانی که شما از داده های خودتون تهیه میکنید ممکنه با یک سانحه کوچک برای هیشه از دست بروند. اما استفاده از یک نرم افزار آنلاین خیال شما را از امنیت داده ها راحت میکنه چون اطلاعات مهم مالی شما روی سرورهای امن اون نرم افزار ذخیره میشه و هیچ شخص سومی به آنها دسترسی نخواهد داشت.

نتیجه گیری

حسابداری یک کسب و کار کوچک شاید خیلی هم سخت نباشه اما به ابزاری نیاز داره که بتونه کار را برای شما راحتتر و حداقل نیازهای شما را برطرف کنه تا شما بیشتر زمان خود را صرف کارهای مهم تر کنید. ازطرفی انتخاب از بین تعداد زیاد نرم افزارهای در دسترس شاید کمی سخت باشه. پس باید همه نیازهای خود را بدونید و امکانات نرم افزار مورد نظر را قبل از تهیه حتما بررسی کنید.

یکی از این انتخاب ها میتونه یک نرم افزار حسابداری آنلاین باشه چون بیشتر نیازهای کسب و کار شما را برطرف خواهد کرد و امکاناتی را در اختیار شما خواهد گذاشت که شما برای ادامه کار خود به آن ها نیاز دارید.

پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با ویژگی هایی که یک نرم افزار حسابداری آنلاین مثل حسابفا میتونه داشته باشه به سایت ما یه سر بزنید.

یک نظر ارسال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

یوزانس چیست و کاربرد آن در کجاست؟

به گزارش ایران اکونومیست؛ در اعتبار اسنادی یوزانس، خریدار کالا یا خدمات مبلغ پرداختی را به صورت نسیه به فروشنده کالا پرداخت می‌ کند. هنگامی که فروشنده کالا «ذینفع اعتبار اسنادی» نسبت به حمل کالا اقدام و اسناد را بدون مغایرت به بانک ذیربط ارائه می کند، از تاریخ ارائه سند و پس از خاتمه […]

admin