دانلود نرم افزار حسابداری
همه ما برای استفاده از نرم افزارهای کاربردی و مورد نیازمان، به سراغ اولین گزینه یعنی جستجو در گوگل می رویم. اگر شما هم مثل من، بارها برای نیازتان به این کار پرداخته باشید، حتما متوجه گزینه های مختلفی در مورد این جستجوها شده اید. من به دلیل زمینه فعالیت در خصوص کسب و کارها ، قالبا به دنبال نرم افزارهای مدیریت کسب وکار، حسابداری، سی آر ام و نرم افزارهای از این دست می گردم. آخرین تجربه من در این خصوص ، به جستجویی در حوزه نرم افزاری حسابداری بر می گشت. لیست نتایج گوگل، بعد از این جستجو مربوط به گزینه هایی با عناوین دانلود نرم افزار حسابداری، دانلود رایگان نرم افزار حسابداری و یا گزینه هایی از این دست بود، که در نتایج اولیه گوگل برای اغلب نرم افزارها، معمولا نمایان می شوند.
در این مقاله می خواهیم درباره واقعیتهایی در رابطه با این عبارات و ریشه های اصلی لینک های مربوطه برویم. در ابتدا، باید این پرسش را از خودتان بپرسید، که تهیه یک نرم افزار حسابداری با مشخصات استاندارد و امکانات قابل قبول، به چه میزان هزینه، زمان و منابع نیاز دارد. من برای روشن شدن موضوع، به سراغ برخی محاسبات انجام شده در این خصوص رفتم و باید بگویم که تهیه چنین سرویسی در یک سطح ابتدایی و اولیه مستلزم هزینه ای نزدیک به ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان هزینه خواهد بود. این هزینه، شامل دستمزدها، تجهیزات، مشاوران و البته تهیه نسخه های اولیه گرافیکی برای ارائه محصول می باشد. تا اینجا فقط یک محصول آماده شده با امکانات کاملا اولیه دارید، یعنی تا ارائه به بازار و انجام تبلیغات، شما می بایست هزینه های بیشتری داشته باشید، از طرفی، اصل هزینه های ثابت و به بیانی، هزینه های جاری شما، مربوط به پشتیبانی و مدیریت ارتباطات با مشتریان خواهد بود، که برای یک نرم افزار حسابداری، امری مهم و بدیهی است. بر همین اساس، شما با هزینه ای ما بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ میلیون به صورت حداقلی برای ساخت و معرفی مواجه هستید و البته با هزینه هایی به شکل ماهیانه برای پشتیبانی از این نرم افزار، البته گزینه توسعه سرویس و اضافه شدن امکانات را نیز ما در نظر نگرفته ایم، که در صورتی که تمایل به آن داشته باشید، باید هزینه های آن را نیز در نظر بگیرد.
تا اینجا، متوجه حدودی از ماجرا در زمینه مالی شده اید، به موارد مالی بالا، نباز به منابع انسانی متخصص و زمان را نیز اضافه کنید، که با محدودیت های زیادی همراه است.
حالا بهتر است از خودمان بپرسیم که چرا یک نرم افزارحسابداری با این حجم از هزینه ها و مسائل، باید به صورت رایگان و در قالب یک نرم افزار دانلودی، در اختیار همگان قرار بگیرد. احتمالا جواب قانع کننده ای پیدا نمی کنید. من هم مثل شما، به دنبال دلایل اصلی این موضوع رفتم و با موارد جالبی مواجه شدم. تعداد زیادی از لینک های دانلود نرم افزار و یا دانلود رایگان نرم افزار، مربوط به صفحات دروغین بود، که صرفا به دنبال کلیک و فرود کاربران در صفحه مورد نظرشان هستند، بخش دیگری از آنها، مربوط به نرم افزارهایی بود که از جای نامشخصی پشتیبانی می شدند، یعنی بعد از دانلود به اصطلاح نرم افزار، تعهد و مرجعی برای پاسخگویی وجود نداشت. در این بین، برخی موارد هم بود که دو مشکل بالا را نداشت، اما به قدری این نرم افزار، ابتدایی و فاقد امکانات بود، که عملا کارایی لازم را نداشت و بخش عمده ای از عملیاتهای حسابداری مورد نیاز، کماکان به صورت دستی باید انجام می شد.
پرسش اصلی اینجاست، که حالا راهکار چیست؟
اگر کسب و کاری دارید که به دلایل فراوان، به دنبال نسخه های نرم افزار حسابداری کم هزینه، آنلاین، با پشتیبانی مناسب و البته با امکانات کامل هستید، می بایست به سراغ سرویس های مدرن تر بروید. نسل تازه این سرویس ها که در سراسر دنیا فعالیت می کنند، نرم افزارهای حسابداری ابری ( Cloud ) می باشد. این نرم افزارها، به دلیل ساختار ارائه و مدل فعالیتشان، راهکاری جدید، کم هزینه، با امکانات کامل و البته ساده، برای کمک به کسب و کارها محسوب می شود.
سرویس های ابری، یا به عبارت بهتر، نرم افزارهای حسابداری ابری، نیاز به دانلود ندارند و بدون نیاز به نصب و تنها از طریق یک حساب کاربری، به سادگی قابل استفاده اند. شما در هر زمانی به اطلاعات مالی خود دسترسی دارید و به راحتی می توانید به مشتریانتان پاسخگو باشید، برای آنها فاکتور صادر کنید، فاکتور را به صورت الکترونیک برایشان ارسال کنید، صورت حساب افراد را در قالب لینک اختصاصی برای آنها بفرستید و یا به صورت همزمان، چند کسب و کار را مدیریت کنید. اینها بخشی از قابلیت های مهم این نسل تازه از نرم افزارهای حسابداری می باشد، که تعدادی از آنها در حال حاضر فعال است و مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده اند.
اگر کسب و کار شما در قالب یک وب سایت فروشگاهی است، خوب است بدانید که برخی از این سرویس دهندگان، می توانند، دسترسی شما را از طریق API به راحتی فراهم کنند. به این معنا که فروش محصولات در وب سایتتان، می تواند با صدور اتوماتیک فاکتور و سند حسابداری آن در سیستم مالی و حسابداریتان همراه گردد. سرویس ابری حسابفا، از پیشرو ترین نرم افزارهای حسابداری ابری و آنلاین در ایران است که کلیه موارد بالا را به اجرا گذاشته و مدل تعرفه های آن بر اساس نمونه های بین المللی و با در نظر گرفتن توان پرداختی کسب و کارها در ایران طراحی شده.
هدف از نوشتن این مقاله، بیان بخشی از واقعیت ها و البته ابهامات در مورد نتایج جستجوهای گوگل بود، که البته با ارائه راهکارها، تلاش شد، تا علاوه بر نقد و روشنگری در این خصوص، پیشنهاداتی در این زمینه نیز، ارائه گردد.
دیدگاهتان را بنویسید